HEERLIJK ETEN EN GENIETEN IN ONZE GEZELLIGE BISTRO

HET NIEUWE DINEREN BEGINT BIJ KAMPKUIPER

Bij een restaurant denken mensen vaak aan een ‘jasje dasje’, waar een statige ober netjes met twee woorden spreekt en waar etiquette aan tafel een must is. Een bistro is een gezellige ruimte waar een meer normale omgangsvorm gebruikelijk is, die als informeel en gezellig wordt gezien. En juist het informele en gezellige willen wij met u delen. Een avond waar u zichzelf kunt zijn en kunt genieten van gerechten die een lokaal karakter hebben, met lokale ingrediënten die van goede kwaliteit zijn. Maar uiteraard voor een betaalbare prijs.

HET ULTIEME GENIETEN VOOR IEDERE FIJNPROEVER

Waar u kunt genieten van een goed glas wijn of een lekker glas bier van producenten die er plezier in hebben om een kwalitatief hoogwaardig product op tafel te zetten. Hierbij kunt u denken aan een flesje speciaal bier. Een glas wijn van Gustaf Krug, een entrecote van de Black Angus of Simmentaler koeien en ijs van regionale ijsmakers. Stuk voor stuk leveranciers die net zoveel plezier hebben in hun vak, als wij in het onze! Wat is dan ons vak vraagt u zich af? Dat is het verwerken van de beste ingrediënten in de beste gerechten. In een gezellige en gemoedelijke omgeving, met dames en heren in de bediening die er plezier aan hebben wanneer u er plezier aan heeft.

EVEN HELEMAAL LOS IN ONZE SPEELTUIN

Dat is toch dubbel genieten. De kinderen in de speeltuin, lekker snoepend van een heerlijk softijsje, en u heerlijk relaxed op het terras. In de zomermaanden is de knusse speeltuin van Kampkuiper geopend. Ideaal voor kinderen van 2 tot 7 jaar. En u kunt vanaf het terras uw spelende kinderen prima in de gaten houden.

OOK EEN AVOND GENIETEN IN ONZE BISTRO?

Reserveer dan uw tafel via 0546 – 62 99 62

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden april tot en met oktober

Maandag en dinsdag gesloten (op afspraak wel geopend).
Woensdag tot zaterdag vanaf 12:00 uur.
Zondag vanaf 11:00 uur.

Feesten en partijen 7 dagen per week op afspraak.

MEER INFORMATIE

Ook op dagen dat wij niet geopend zijn, zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur aanwezig om de telefoon, e-mail of mondelinge vragen te beantwoorden. Daarnaast nodigen wij u uit, wanneer u een speciale wens of een speciaal programma heeft om dit kenbaar te maken. Wij staan u te allen tijden graag te woord.