UW FEEST TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

catering is meer dan alleen hapjes en drankjes

Ontdek het plezier van zorgeloos feestvieren met Kampkuiper: professionele arrangementen, variërend van een hapje en drankje of chic banquet, tot het inschakelen van artiesten en gastsprekers. Bij u thuis, op de zaak of op elke andere gewenste locatie. Kampkuiper kan uw catering full service verzorgen en daarnaast kunnen we u optimaal adviseren bij elk type feest, groot en klein, bij Kampkuiper of bij u op locatie.

Het door ons verzorgen van uw hapjes, maaltijden, buffetten en aankleding voor uw festijn vormt uw garantie voor een goed georganiseerde bijeenkomst, waar uw gasten nog lang over napraten. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in Harbrinkhoek voor een vrijblijvende kennismaking.

CATERING WAAR UW GASTEN NOG LANG OVER NA ZULLEN PRATEN

HAAL DE 3 G’S VAN KAMPKUIPER CATERING IN HUIS

Buffet Kampkuiper

GENIETEN

Catering Kampkuiper

GEZELLIGHEID

Catering Kampkuiper

GOOD ET’N

Een sterk team, bestaande uit gastvrije dames en heren, staat garant voor een soepel verloop van dit complete proces. Schakelt u Kampkuiper Catering in voor uw stijlvolle bedrijfsfeest of knusse familie-etentje, dan haalt u bovendien onze drie g’s in huis: genieten, gezelligheid en good et’n. Die garantie krijgt u! Met dit alles in uw achterhoofd besteedt u toch een stuk geruster uw bijzondere (bedrijfs)evenement uit?

Catering buffet Kampkuiper

KAMPKUIPER MAAKT UW BUFFET OP MAAT

Iets te vieren? Of gewoon omdat het gezellig is, samen met vrienden? Voor elke gelegenheid brengen wij u een buffet aan huis of elke gewenste locatie. Onze buffetten zijn compleet en worden geleverd inclusief borden en bestek. Deze worden gratis en dubbel geleverd.

In overleg zijn vele variaties mogelijk. Een eenvoudige samenstelling of een uitgebreide samenstelling met heerlijke culinaire en bijzondere gerechtjes. Alles is mogelijk! Wij bereiden alle gerechten met verse ingrediënten, zoveel mogelijk uit onze eigen regio! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek welke invulling voor u mogelijk is.

TOTALE PROFESSIONALITEIT IN CATERING

Onze cateringservice spitst zich toe op totale professionaliteit. Daarom ontvangt u verse hapjes uit een gekoelde trailer, die eventueel uitgerust kan worden met een mobiele keuken. Zo kunnen wij zelfs bij u op locatie de eventueel voorbereide gerechten klaarmaken. Verder verzorgen wij in samenwerking met Kampkuiper Horeca & Evenementen alle randvoorwaarden voor een geslaagd festijn. Van stoelen, vloerbedekking en afspraken plannen met een artiest tot het aanvragen van de benodigde vergunningen met uitgebreide 3D tekeningen op schaal.

Catering Kampkuiper

DEZE BEDRIJVEN HEBBEN DE 3 G’S AL IN HUIS GEHAD

OOK UW CATERING OF BEDRIJFSFEEST DOOR KAMPKUIPER LATEN VERZORGEN?

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend de uitgebreide mogelijkheden voor catering op locatie met u te bespreken. U kunt ons natuurlijk bellen of vul het contactformulier in.

    Door gebruik te maken van dit contactformulier gaat u akkoord met onze privacy verklaring.