DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN BELEEFT U BIJ KAMPKUIPER

ONVERGETELIJK GENIETEN VAN UW MOOISTE DAG

Zoekt u een originele trouwlocatie in Twente voor uw huwelijksvoltrekking of trouwfeest met exclusief familiediner, dan wordt uw dag bij ons onvergetelijk. Onze trouwlocatie met haar fraaie omgeving, de prachtig stijlvolle zalen, de culinaire mogelijkheden en de bijzondere entourage zorgen er op zichzelf al voor dat uw bruiloft en banquet een uniek feest worden.

WIJ ZIJN
UW
WEDDINGPLANNER

Het voorbereiden van uw huwelijk brengt veel voorbereidingen met zich mee. Kampkuiper heeft meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten. Graag denken wij geheel vrijblijvend met u mee en geven wij uw diverse tips waar u uw voordeel mee kan doen. Ons uitgangspunt zijn uw wensen en wij zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij kunnen alles voor uw verzorgen; uw ontvangst, diner, receptie, feestavond of welk ander onderdeel van de trouwerij dan ook.

EEN UNIEKE & OP MAAT GEMAAKTE DAG

Uw mooiste dag vieren bij Kampkuiper? Het is mogelijk zoals u dat wilt! Omdat wij geloven dat elke bruiloft uniek is, met eigen wensen, aandachtspunten en invullingen, werken wij niet met standaard prijsopgaves. In een persoonlijk gesprek met u stellen wij een geheel op maat gemaakt programma samen, zodat er voldoende ruimte en tijd is voor uw eigen ideeën en wensen.

Bruiloft bij Kampkuiper

VOOR DE WET TROUWEN BIJ KAMPKUIPER? DAT KAN!

Het is bij Kampkuiper ook mogelijk om voor de wet te trouwen. Zowel binnen in ons restaurant of buiten bij de vijver kunt u de voltrekking laten plaats vinden. Voor officiële aanvragen kunt u terecht bij de Gemeente Tubbergen, afdeling Burgerzaken.

TROUWEN ONDER
DE KROEZEBOOM
IN TUBBERGEN

Een van de mooiste trouwlocaties van Twente is de Kroezeboom op de Fleringer Es. Hier kunt u onder de takken van één van de oudste en beschermde eikenboom naast een kapelletje, officieel uw huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Deze prachtige trouwboom is één van de bekendste openlucht trouwlocaties in Tubbergen. Deze locatie is uiteraard zeer geschikt en toegankelijk voor ieder toekomstig bruidspaar die op een unieke manier willen trouwen. Dichter bij de natuur onder deze eeuwenoude en karakteristieke boom.

BENT U KLAAR VOOR UW MOOISTE DAG?

Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken, afgestemd op uw wensen en budget.

Bellen kan natuurlijk ook!

0546 – 62 99 62

    Door gebruik te maken van dit contactformulier gaat u akkoord met onze privacy verklaring.