PASEN VIER JE
BIJ KAMPKUIPER

1E & 2E PAASDAG HEERLIJK GENIETEN VAN EEN COMPLEET VERZORGDE PAASBRUNCH

Op 1e & 2e Paasdag kunt u heerlijk met z’n tweetjes of met de hele familie genieten van een heerlijke Paasbrunch of een Paasdiner à la carte. De Paasbrunch wordt geserveerd in buffetvorm. De soep en het nagerecht worden bij u aan tafel geserveerd. De ontvangst is om 11:00 uur en duurt tot 14.00 uur. Rond de klok van 11:30 uur beginnen met het serveren van het voorgerecht. Om de brunch af te sluiten wordt na de brunch nog een dessert aan tafel geserveerd.

Wilt u á la Carte eten op 1e of 2e Paasdag?
Vanaf 16:00 uur heeft u de mogelijkheid om á la carte te eten met op 1e Paasdag uitzicht op het paasvuur. Ook hiervoor is uw reservering gewenst. Eventuele dieetwensen kunt u bij uw reservering aangeven.

VOLWASSENEN € 34,50
KINDEREN 5 TOT 12 JAAR € 17,20
KINDEREN 3 TOT 4 JAAR € 7,50
KINDEREN 0 T/M 2 JAAR GRATIS

Eventuele dieetwensen kunt u bij uw reservering aangeven.

RESERVEER HIER UW PAASBRUNCH  Voor welke dag wilt u reserveren? (1e paasdag is volgeboekt)

  Met hoeveel personen wilt u komen?

  GENIET VAN ONS HEERLIJKE PAASMENU

  De Paasbrunch

  Op 1e en 2e Paasdag heten we u vanaf 11:00 uur tot 14:00 uur van harte welke bij onze Paasbrunch.

  Het Voorgerecht – Presenteren we op tafel!

  U start heerlijk rustig aan tafel met een heerlijk voorgerechtje: een carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, verse pesto & truffelmayonaise. Voor de kids hebben we een heerlijke kopje tomatensoep.

  Het Brunchbuffet

  Het Broodbuffet

  Op het broodbuffet serveren we brood en alles wat erbij hoort. Denk hierbij aan versgebakken broodjes, croissants, de lekkerste paasstol en robuuste broden. Verschillende soorten beleg, zoals diverse soorten kaas, vleeswaren, gerookte en verse vissoorten en natuurlijk zoet beleg.

  De Sandwichstand

  Hier proeft u de lekkerste en meest verse sandwiches. Verschillende belegde sandwiches en focaccia’s, clubsandwiches en wraps. Verschillende soorten vulling en beleg worden op de sandwichstand gepresenteerd.

  Twentse Zeutigheid

  Allerlei zoete lekkernijen zoals verschillende soorten muffins, huisgemaakte appeltaart, verse cake’s, Twentse krentenwegge, notentaartjes en allerlei zoete lekkernijen voor bij de koffie.

  De Saladebar

  Een uitgebreide saladebar met de heerlijkste salades en rauwkosten! Een heerlijke huzarensalade, een frisse pastasalade, een Italiaanse salade, verse fruitsalade, de lekkerste ‘Ceasar salad’ en wat te denken van een Twentse eiersalade of een zalmsalade?

  Kampkuiper’s Warme Specialiteiten

  Om de brunch helemaal af te maken serveren we natuurlijk met veel plezier onze warme specialiteiten. Hier vindt u onder andere roergebakken kip met pasta/pesto, gegrilde beenham van het stuk gesneden, krokante quiche met spek & ui, roerei met spek, pasteitjes met kippenragout, romige aspergesoep en tomatensoep en natuurlijk omelet en gekookte eitjes.

  Kids Specials Buffet

  Een speciaal buffet voor de kinderen met onder andere poffertjes met poedersuiker & stroop, verse frietjes en kipnuggets!

  De Juice & Milk bar

  Uiteraard serveren we tijdens de brunch koffie en thee aan tafel, maar voor de liefhebbers zorgen we natuurlijk voor jus d’orange en melk.

  Dessert – Aan tafel gepresenteerd

  Een overheerlijk verrassend dessert.