Het echte Kerstgevoel beleef je bij…

Gemoedelijk genieten in onze bistro

Op 1e & 2e Kerstdag kunt u heerlijk met z’n tweetjes of met de hele familie genieten van
de heerlijke culinaire mirakels van onze chefs. De gezellige kerstbrunch of het sfeervolle kerstdiner.
Bij ons kan het…

BIJZONDER
BRUNCH BUFFET

Deze 3 gangen brunch wordt niet alleen in buffetvorm gepresenteerd. Het voor- en nagerecht worden bij u aan tafel geserveerd. De ontvangst is om 11:00 uur en de brunch duurt tot ongeveer 14:00 uur.

Rond de klok van 11:30 uur beginnen we met het serveren van het voorgerecht, vervolgens wordt het brunchbuffet gepresenteerd om daarna af te sluiten met een dessert welke aan tafel wordt gebracht.

Heeft u speciale wensen of specifieke dieetwensen, dan horen wij dat graag wanneer u bij ons reserveert.

Kampkuiper Kerstbrunch

Het brunchbuffet

HET BROODBUFFET

Op het broodbuffet serveren we brood, brood en nog eens brood. Van bolletjes tot Kampkuiper’s à la carte broden. Van robuust gebakken bollen tot puddingbroodjes. De koks helpen u graag met snijden. Zo kunt u naar hartenlust proeven, proberen, beleggen en smeren! De verschillende soorten beleg zoals kazen, vleeswaren en zoet beleg bevinden zicht dichtbij.

DE SANDWICHSTAND

Hier proeft u de lekkerste en meest verse sandwiches. Verschillende belegde sandwiches en foccacia’s, clubsandwiches, wraps en tortilla’s met verschillende soorten vulling en beleg worden op de sandwichstand gepresenteerd.

JUICE & MILK BAR

Uiteraard serveren we tijdens de brunch koffie en thee aan tafel, maar voor de liefhebbers serveren we natuurlijk verschillende smoothies, verse jus d’orange, water met verschillende smaken en melk.

SALADEBAR

Liever uw eigen salade samenstellen? Dat kan bij onze uitgebreide saladebar! Verse slasoorten, huisgemaakte croutons, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, dressing, fetakaas, olijfolie, gerookte kipfilet, zalmsnippers en veel meer zorgen voor de ultieme saladebeleving! Daarnaast ontbreken onze huisgemaakte huzarensalade, pastasalade en verschillende rauwkosten niet.

WARME SPECIALITEITEN

Versgebakken zalm wellington, heerlijke huisgemaakte pasta met kippendij & pesto, warme gegrilde beenham van het stuk, krokante quiche met geitenkaas en prei, bacon & ei gepresenteerd als een cakeje en heerlijke huisgemaakte Haarbichse’ groentesoep. De warme specialiteiten worden huisgemaakt, supervers geserveerd en bijgevuld.

Dessert aan tafel

Parfait van verschillende noten met een heerlijke frisse sabayon.

MIRAKELS
DINER BUFFET

Dit 4 gangen diner wordt niet alleen in  buffetvorm gepresenteerd. Wij verwelkomen u graag om 17:00 uur in onze sfeervol ingerichte restaurants.

 

We beginnen met het serveren van een drietal heerlijke amuses om het diner goed te beginnen. Omdat kerst staat voor samen eten en drinken, worden ook het voor- en nagerecht bij u aan tafel geserveerd. Op het dinerbuffet presenteren wij bijzondere en smaakvolle gerechten, dat wordt optimaal genieten.

Amuse ontvangst

GEPRESENTEERD OP TAFEL

Bij binnenkomst serveren we drie amuses om goed te beginnen met het diner! Onder andere een heerlijke coppa di Parma met een tomaten crème, een soepje van pesto & geroosterde zonnebloempitjes en bruchetta met tonijn, peterselie & kappertjes.

Voorgerechten

SHARING GERECHTEN

Kerst staat voor samen eten, samen aan tafel en samen de mooiste dagen van het jaar doorbrengen! Wat is er tijdens deze dagen nu mooier dan samen het voorgerecht delen? Het voorgerecht serveren we op mooie planken en etagères op tafel! Hier serveren we de volgende voorgerechten: een heerlijke huisgemaakte carpaccio met pesto, pijnboompitten, truffelmayonaisse, croutons en Parmezaanse kaas. Een cocktail van rivierkreeftjes, kerrie & elstarappel, champignons dordogne met een koude knoflooksaus, warm gerookte zalm met Zeeuws spek en een knoflook mayonaise, rollade van gerookte eend met bosvruchtenmarmelade en huisgebakken brood en sausjes.

Hoofdgerechten

DE SALADEBAR

Onze heerlijke uitgebreide saladebar bestaat uit: verse slasoorten, huisgemaakte croutons, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, dressing, fetakaas, olijfolie, gerookte kipfilet, zalmsnippers en nog veel meer! Daarnaast mogen onze huisgemaakte huzarensalade, de salade Caprese, verse pastasalade, Twentse tuffelsalade met gerookt spek en verschillende rauwkosten hier niet ontbreken! De saladebar wordt compleet gemaakt met vers gebakken brood, verschillende sausjes, kruidenboter en huisgemaakte pesto.

WARME SPECIALITEITEN

Vis, vlees, wild en bijgerechten worden op ons warme buffet gepresenteerd. De gerechten die we hier presenteren zijn: zalm en papilotte, langzaam gegaarde entrecote, heerlijke zacht gestoofde kalfssukade, vers gebakken aardappelen, rösti met spek, gebraden en getrancheerde rib-roast met een rozemarijnjus, stoofpotje van wild zwijn, gamba’s op risotto met een zachte kreeftensaus, hertenbiefstukjes met een rode port saus en de heerlijkste verse friet zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten!

Dessert aan tafel

Parfait van verschillende noten met een heerlijke frisse sabayon.



Datum
2e Kerstdag

Met hoeveel personen wilt u komen?



Datum
2e Kerstdag

Met hoeveel personen wilt u komen?